2014. december 31., szerda 12:07

Megújult a weblapunk!

Közel 3 évvel ezelőtt készítettük el első weblapunkat az akkori technológiáknak illetve webes elvárásoknak megfelelően. Azonban a technológia nem áll meg, ez az iparág is rohamosan fejlődik, szinte naponta jönnek ki újabb és újabb fejlesztések. 

Fel kellett vennünk hát a lépést újra, így megreformáltuk weblapunkat, amely minden tekintetben szebb, jobb és okosabb lett!

Figyelembe vettük azt a tényt is, hogy ma már nem csak asztali számítógépről és laptopról lehet elérni a világhálót. A hazai mobilszolgáltatók statisztikái szerint a jelenlegi mobiltelefon értékesítések közel 80%-a okostelefonokat tartalmaz illetve az Apple iPad 2010-es megjelenésével robbanásszerűen tört be a piacra a táblagépek világa is. Ezek mind mind olyan internet képes eszközök amelyeket naponta többször is használunk, többször is látogatjuk vele az Internet kifürkészhetetlen sarkait.

Így tehát gondoltunk az ilyen emberekre is és weblapunkat már a kezdetektől úgy készítettük el, hogy annak minden egyes tartalma változatlan élménnyel legyen olvasható és böngészhető a különféle internetképes eszközökön is, mint az okostelefonok, PDA-k, tabletek, netbookok, laptopok és persze a klasszikus asztali számítógépek egyaránt.

Az eddig is elérhető tartalmainkat frissítettük, aktualizáltuk illetve galériánkba is friss képeket töltöttünk fel. Az Aktuális Hírek menü alatt mostantól tevékenységünkel kapcsolatos híreket olvashat a kedves látogató. Sok elévült tartalmat azonban megszüntettünk, így előfordulhat, hogy egy másik oldalról követett hivatkozás már nem lesz elérhető.

Reméljük, hogy mindenkinek tetszik az új weblapunk, amit igyekeztünk minél modernebbé és felhasználó barátabbá tenni. 
Bármilyen kérdés vagy észrevétel esetén fordulj hozzánk bizalommal!

Megjelent: 1001 alkalommal